FORDULAT-AUTÓHÁZ 2005
Fordulat-Autóház 2005 Kft.   /   3200 Gyöngyös, Pesti út 53.   /   +36 (37) 303 586   /  
Fordulat-Autóház 2005 Kft.

Gumiszerelés

 

 

A gumiabroncs ugyanolyan fontos része gépkocsinknak, mint a motor vagy a váltó. A helyesen kiválasztott, évszaknak megfelelő, jó állapotú gumiabroncs jelentősen csökkentheti fékutunkat, és segít az autónkat az úton tartani. Bár főleg a kerekeket otthon is át lehet szerelni, több érvünk is van arra, miért érdemes ezt a műveletet szervizben végeztetni:

1.) Amikor átszereljük a kerekeket vagy a gumiabroncsokat, minden esetben ki is centirozzuk a kerkeket. Erre azért van szükség, mert sajnos Magyarországon nem jó minőségűek az utak, így gyakran megyünk kátyúba. A gyakori ütődés deformálja a felnit, mely így körkörösen kiegyensúlyozatlanná válik. Ilyenkor a kormányon keresztül érezzük, hogy ráz a gépkocsi eleje. Ez nem csak komfort probléma, a kiegyensúlyozatlan kerekek tönkre tehetik a kerékcsapágyunkat is.

2.) A szakavatott szem a gumiabroncs állapotából következtetni tud a felfüggesztés állapotára. Ilyenkor kiderül, ha futómű állításra vagy lengéscsillapító cserére van szükség.

3.) Pontosabban meg tudjuk határozni, hogy az abroncs mikor fog életciklusa végére érni.

4.) Ha javítható sérülést találunk a gumin, egy füst alatt meg is javítjuk azt. 

5.) Könnyedén alaphelyzetbe tudjuk állítani a gumiabroncs nyomás érzékelőt a gépkocsin. (Típusól függően előfordul, hogy az alaphelyzetbe állítás után 20-30 km-t kell még ahhoz megtenni, hogy a gépkocsi megtanulja az értékeket, és elaludjon a gumiabroncs nyomás lámpa.)

6.) A szerelési díjaink tartalmazzák a szelepek és a keréksúlyok árát is.

 

Időpont egyeztetéssel kapcsolatban írjanak nekünk,replika órák vagy hívják kollégánkat:

Csépe György
Tel.: 37/303-586
Mobil: 30/602-5226

Kérjük ossza meg
honlapunkat másokkal is!
Fordulat-Autóház 2005 Kft. Fordulat-Autóház 2005 Kft. Fordulat-Autóház 2005 Kft. Fordulat-Autóház 2005 Kft.
FORDULAT-AUTÓHÁZ 2005 KFT. © MINDEN JOG FENNTARTVA. / HONLAPKÉSZÍTÉS.
Ford